La implinirea a 100 de ani de la inaugurarea Institutului „Cantacuzino”, președintele Iohannis, împreună cu premierul Cîțu, au fost invitați la ceremonie. Cum era de așteptat, PSD a reacționat de urgență, într-un stil caracteristic mai degrabă epocii Dragnea, decât a celei reformate din zilele noastre, sugerând că atât președintele, cât și premierul ar fi trebuit să fie primiți cu colivă și lumânări, nu cu fanfară și covor roșu, așa cum s-a întâmplat.

PSD: „Pur și simplu nu le-a păsat!”

„În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potențiale capacități de producție pentru vaccinuri! Pur și simplu nu le-a păsat!”, au scris cei de la PSD.

Supărați că la Institutul Cantacuzino nu s-ar fi produs altceva decât „un banal supliment alimentar”, PSD amintește de „modelul măștilor-fantomă de la Romarm”, adăugând că, „în schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac..”, a mai scris PSD.

Ciolacu vrea reducerea restricțiilor, măcar etapizat

Astfel, pe sistemul „vorba lungă, sărăcia omului”, social democrații schimbă tactica, revenind la vechi obiceiuri care pe timpuri dădeau roade. Această revenire ar putea fi alimentată și inspirată de modul de operare al oamenilor lui George Simion, cei cu care PSD pare să-și dorească să închege o oarecare relație de prietenie politică, după cum a sugerat inclusiv președintele social democraților, Marcel Ciolacu.

Articolul precedentCadrele medicale din Italia vor fi obligate să se vaccineze
Articolul următorPrimăria Sectorului 5 lansează o aplicație, însă și o platformă, pentru gestionarea eficientă a locurilor de parcare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.