ion iliescu spital

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. Informaţia referitoare la faptul că fostul şef al statului a fost spitalizat a fost confirmată de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care însă nu a oferit detalii suplimentare.

Fostul şef de stat a fost, luni, la Spitalul Universitar Elias din Bucureşti, unde îşi face periodic controale medicale.

După ce i-au făcut investigaţii, medicii au decis să îl trimită la Insitutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Din primele informaţii, se pare că este internat la secţia de terapie intensivă şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale.

 Informaţia referitoare la internarea fgostului preşedinte au fost confirmate de către ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a spus că acest este pacient şi că nu poate da alte detalii. ”Domnul Iliescu in acest moment e un pacient şi eu nu am căderea să vorbesc despre acest lucru”, a declarat Pintea.  În 2012, Ion Iliescu a fost supus unei intervenţii la colon, iar în urmă cu câţiva ani i s-au montat câteva stenturi la inimă.

Articolul precedentPolițist arestat într-un dosar DIICOT. Procurorii îl acuză de implicare într-o rețea de trafic de droguri și prostituție
Articolul următorSenatul a votat proiectul lui Dragnea de repatriere a aurului. Ce spune Băsescu