Captura video Youtube
Captura video Youtube

Valeri Solovei, un profesor rus, a declarat că Vladimir Putin și-ar fi ascuns, în ultimele zile, membrii familiei într-un „oraș subteran” din Siberia.

Buncărul de lux de ar fi situat în Munții Altai. Acesta a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, a declarat politologul Valeri Solovei, în vârstă de 61 de ani, citat de Daily Mail.

Fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), la care învață viitori diplomați și spioni de top, Solovei a susținut anterior că Putin suferă de probleme medicale ascunse publicului rus.

În plus, profesorul a afirmat că preşedintele rus ar fi luat parte la ritualuri șamanice secrete alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu, arată publicaţia Gândul.ro.

Speculaţie, adevăr sau teorie a conspiraţiei: Putin ar deţine un buncăr special pregătit pentru incidente nucleare

Unii oficiali de la Moscova l-au descris pe Solovei ca fiind un adept al teoriilor conspirației, mai arată sursa citată.

Profesorul a mai oferit informaţii despre starea medicală și psihică a liderului de la Kremlin. În urma acestor afirmaţii, făcute în cursul acestei săptămâni, Valeri Solovei a fost interogat timp de șapte ore de autoritățile ruse.

Buncărul liderului de la Kremlinar ar avea dimensiunile unui întreg oraş

În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit pentru un eventual război nuclear. Acest buncăr este situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr. Este un întreg oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă oră. Ce înseamnă asta? Ce înseamnă că președintele își trimite familia în acest buncăr?”, a spus Solovei.

Articolul precedentVirgil Popescu, în negocieri cu Azerbaidjan pentru colaborări concrete în domeniul energiei
Articolul următorNicușor Dan rămâne singur. Consilierul Edmond Niculușcă a demisionat. Ce impact are ancheta DNA asupra Primăriei Capitalei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time