Sursa: gov.ro

Lapte și miere în Guvernul Ciolacu, dacă este să ne luăm după cele mai recente declarații ale premierului PSD.

Dincolo de criticile și acuzele reciproce asumate de reprezentanți ai PNL sau PSD, coaliția chiar funcționează „brici”, a asigurat premierul Marcel Ciolacu, dincolo de „părerile sau jocurile altora”.

Mai mult, Ciolacu s-a declarat „mulţumit de tot Cabinetul”, arătând că PSD și PNL funcționează „ca o echipă”. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, ieri, în Parlament, Ciolacu subliniind totodată că atât el, cât și liderul PNL Nicolae Ciucă au grijă în primul și în primul rând să nu dezamăgească cetățenii.

Eu sunt mulţumit de tot Cabinetul şi chiar funcţionăm ca o echipă. Câteodată mi-e şi ciudă. Mai bine nu mai facem coaliţie. Câteodată mi-e ciudă că funcţionăm atât de bine în interiorul Cabinetului şi al Guvernului şi facem coaliţii spunând ştiri înainte de a intra în coaliţie, ca să preluaţi dumneavoastră că ideile sunt de la nu ştiu cine.

Cred că aici va trebui, atât eu, cât şi domnul preşedinte Nicolae Ciucă, să stăm un pic de vorbă amândoi, aplicat, asupra acestor probleme, pentru că începem să nu respectăm românii, luându-ne după părerile altora şi încercând să facem jocurile altora.

Cred că datoria mea şi a domnului Ciucă este, în primul şi în primul rând, să avem grijă de ce ne-am asumat faţă de România şi români, într-o perioadă complicată. Până acum, am reuşit amândoi şi amândoi ne-am ţinut cuvântul dat unul faţă de celălalt.

Cred că e necesară o discuţie mult mai aplicată între mine şi domnul Nicolae Ciucă. Repet, sunt mulţumit de tot Cabinetul”, a punctat Ciolacu, citat de Agepres.

Totodată, liderul PSD a dat și exemple concrete de bună colaborare, cu ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și cu vicepremierul Marian Neacșu, subliniind că, atunci când s-a venit cu propuneri, nu s-a pus problema să verifice „un ministru, indiferent dacă e de la PSD sau PNL”.

Chiar funcţionăm ca o echipă şi cred că în acest moment, mai ales cei care nu fac parte din această echipă, şi de o parte, şi de alta, parcă încercăm să stricăm ceva ce funcţionează”, a a asigurat Ciolacu.

Articolul precedentCadre medicale din Buzău, cercetate pentru luare de mită în legătură cu acordarea gradelor de invaliditate
Articolul următorȘedință de urgență în Guvern: România are nevoie de un avocat în procesul deschis de Pfizer