Sursa: Facebook

Accidentul cumplit în această dimineață, pe DN 28, soldat cu 7 morți. Situație tragică numai bună de folosit de autorități și anumite voci din societatea civilă pentru a critica și a da sfaturi.

Astfel, Ministerul Afacerilor Interne a transmis pe Facebook un mesaj în care îndeamnă șoferii la prudență, mesaj care este însă taxat de afaceristul Ștefan Mandachi, care atrage atenția că sunt acoperiți adevărații vinovați „morali”.

Iar la finalul postării dedicate pe pagina de socializare, Mandachi nu uită să își facă reclamă la cee ce numește „singurul film care explică pe larg cum e cu ipocrizia în ceea ce privește infrastructura din România”.

Accidentul în cauză a avut loc județul în Iași, fiind implicate mai multe mașini. Astfel, un autocamion a intrat pe contrasens și a acroșat o ambulanță, după care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!

Imediat, Ministerul de Interne face o postare:
“STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI. Mai jos este moștenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferență, că nu o vezi”, scrie Ștefan Mandachi, care enumeră și cele 58 de localități care trebuie tranzitate pentru a ajunge de la București la Iași, dar și cele 20 de la Iași către Suceava.

Accidentul Iași nu a fost singurul al zilei. Tot în această dimineață, un alt accident mortal a avut loc pe DN 73 Râșnov-Rucăr, în localitatea Bran, județul Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă. În accident au fost implicate un TIR, o autoutilitară și un autoturism. Din primele informații, unul dintre cei trei șoferi implicați în accident a murit, iar o a doua victimă primește îngrijiri medicale la fața locului.

Articolul precedentProtest la Ministerul Energiei: “Tăiați facturile la energie !”
Articolul următorÎncepe recensământul populației din România