Petrecerea lui Răducu Mazăre, spartă de polițiștii constănțeni

3.000 de lei, „cadoul” in partea Poliției

Petrecerea aniversară a lui Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței, a fost „spartă” de polițiști, mai mult, aceștia i-au dar și o amendă „modică”, la valoarea pe care o are sărbătoritul, transmite CT News.

Duminică seară, polițiștii din Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la o petrecere privată, la care nu se respectau măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei. Cele două amenzi aplicate au fost pentru administratorul societății unde avea loc petrecerea, respectiv pentru organizatorul evenimentului. Potrivit sursei sus-menționate, cele două amenzi au fost date aceleiași persoane, Răducu Mazăre.

Având în vedere actualul context epidemiologic, precum și reglementările legale în vigoare, prin care se menține interdicția desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei

au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Potrivit Legii 55/2020, pe perioada stării de alertă, în România,  se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private

Petrecăreți cu „state” vechi

„Așchia nu sare departe de trunchi” putem spune și în cazul lui Răducu și Radu Mazăre.  De altfel, fostul primar al Constanței a fost recunoscut și pe „linie de partid” ca un petrecăreț. Calitatea acestuia fiind observată și recunoscută de fostul președinte al PSD, Victor Ponta, care declarase cu mulți ani în urmă că este liderul incontestabil în materie de chefuri: „Nu mi-am propus niciodată să-l concurez pe Radu Mazăre la petreceri. Nu că nu mi-ar plăcea, dar acolo este de departe numărul 1 in partid și nu am nicio șansă”, scria BZI, în  2012.

Articolul precedentVoiculescu vs. Cîțu: Au fost sau nu irosite dozele? Și care a fost ”prețul”?
Articolul următorDiana Șoșoacă, sprijin surprinzător: Codrin Ștefănescu crede că senatoarea are dreptate