Traian Băsescu menține suspansul în privința candidaturii la europarlamentare

Basescu candideaza la europarlamentare Traian Băsescu despre Rareș Bogdan

Candidatura lui Traian Băsescu la europarlamentare este în continuare incertă. Fostul șef al statului a precizat sâmbătă seara că încă nu a luat decizia dacă va candida la alegerile europarlamentare.

El a mai spus că nu ar vrea să-şi termine cariera politică ”tot cu valiza-n mână”, dar în acelaşi timp a apreciat că de la Bruxelles ar putea aduce mai multe beneficii României.

”E o discuţie care urmează în partid. O să avem săptămâna viitoare un Consiliu Naţional. Vom vedea”, a declarat la România TV Traian Băsescu, întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare. El a mai afirmat că nu ar vrea să-şi termine cariera politică ”tot cu valiza-n mână”, dar în acelaşi timp a apreciat că de la Bruxelles ar putea aduce mai multe beneficii României. ”Trebuie să spun că mi-am încept viaţa cu valiza-n mână. Îmi luam valiza şi plecam cu vaporul până la capătul lumii şi parcă mi-e aşa să îmi sfârşesc cariera tot cu valiza-n mână, săptămânal, la Bruxelles, dar vom vedea. În orice caz, cert este un lucru – din punct de vedere a ceea ce aş putea face, eventual, pentru România sunt calificat şi ştiu instituţiile Uniunii Europene şi am zece ani de experienţă în Consiliul European, acolo unde se luau decizii”, a adăugat fostul primar general.

Share: