România anului 2019: răpită miercuri, o adolescentă a sunat joi la 112 pentru a cere ajutor. STS a dat locația greșită

Strigătul disperat de ajutor al unei fete răpite în județul Olt a fost auzit, însă nimeni nu a ajuns la timp pentru a o salva. Tânăra a reușit să sune la 112 pentru a anunța că a fost răpită, însă abia azi dimineață polițiștii au identificat locația, casa unui bărbat în vârstă de 65 ani din Caracal, fost mecanic. Era prea târziu: la fața locului au găsit doar rămășițe de cadavre.

Inițial am primit o arie, apoi au fost primite trei locații, unde a fost nevoie de mandate, pentru că fără ele nu se pot face percheziții. Nu am găsit nimic la acele locații unde am petrecut câteva ore. Ulterior colegii mei de la Direcția de Operațiuni Speciale au ajuns la această a patra locație”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Potrivit Adevărul, rămășițele au fost găsite în butoaie metalice, în fântână și în frigider. Bărbatul care se ocupă cu vânzarea diverselor bunuri prin târguri locuieşte singur, copiii şi soţia fiind în Italia. „Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, a scrie sursa citată.

Adevărul mai menționează că la locuința bărbatului s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate. Polițiștii deja au confirmat că este vorba despre oase umane. În acest caz se bănuiește că bărbatul la care s-au găsit rămășițele umane este și autorul unei răpiri petrecute în urmă cu mai multe săptămâni.