Sursa foto: Facebook - Dimitrii Gordon
Sursa foto: Facebook - Dimitrii Gordon

Un cunoscut jurnalist ucrainean de televiziune, Dimitrii Gordon, a declarat că războiul din Ucraina nu putea fi evitat.

În plus, Putin ar avea o idee fixă de a restabili URSS.

Conform analizei făcute de Gordon, din viitoarea Uniune Sovietică vor face parte Ucraina, Republica Moldova, Belarus, dar şi alte state.

De asemenea, jurnalistul de televiziune a venit cu informaţii referitoare la sănătatea mintală a liderului de la Kremlin.

Dimitrii Gordon: “Vladimir Putin vrea să restabilească ordinea mondială și să refacă fosta Uniune Sovietică (URSS). Aceasta va include nu doar Ucraina, ci Republica Moldova și alte țări”

Războiul nu putea fi evitat. Eu am dubii referitor la starea de sănătate mintală a lui Putin. El are o idee fixă de a restabili URSS. În acest nou URSS el vrea să vadă Rusia, Ucraina, Belarusul, R. Moldova, Kazahstan, Gruzia, Armenia. Până el se află pe tronul său în Kremlin, noi trebuie să fim foarte atenți, de la acest schizofrenic ne putem aștepta la orice, chiar și război atomic”, a declarat jurnalistul pentru stiri.md, arată Gândul.ro.

Conform legii marţiale, Gordon a fost nevoit să rămână în Ucraina şi să lupte cu forţele ruse. În momentul de faţă, familia sa se află la adăpost, doar soția sa a rămas lângă el, în Ucraina.

Potrivit stiri.md, familia lui Gordon a scăpat la bordul unui zbor privat organizat de magnatul Rinat Ahmetov.

Mesajul jurnalistului de televiziune către liderul de la Kremlin: “Avem o Patrie-mamă și nu ne pasă de planurile tale”

Gordon s-a filmat pe străzile Kievului cu un mesaj pentru Vladimir Putin: “Vladimir Putin, nu îți arăt degeaba locurile care înseamnă totul pentru mine. Probabil de asta e numită Patria-mamă. Noi, ucrainenii, noi, kievenii, avem o Patrie-mamă și nu ne pasă de planurile tale, dacă vrei să ne bombardezi din aer. O să ne păzim țara, pentru că Patria e mama noastră”, i-a transmis el președintelui rus într-un video distribuit pe YouTube.

Articolul precedentAzi începe recensământul populației și locuințelor. Românii se pot autorecenza
Articolul următorMinistrul Gabriela Firea: Peste 12.000 de copii au ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate
Jurnalist full-time / Pesimist part-time