PSD

PSD-ul face ce știe să facă PSD-ul. Ce a făcut mereu de altfel, atunci când nu s-a aflat la guvernare: să pune bețe în „roate” celorlalți. În scop electoral, firește – nu vă îmbătați cu apă rece că toată șarada asta ar fi pentru binele poporului nostru de daci viteji.

Dacă la Ciolacu observăm o oarecare moliciune mai mult sau mai puțin justificată, iată că există oameni în partid care să joace rolul de „colțatul de serviciu”, ăla care spune „adevărul”, ăla care-i aprig în gândire și-n simțire și le spune pe bune!

Se pare că acum îl avem de tură pe Radu Preda.

Dacă marele Marcel Ciolacu nu știe să muște, nu-i nimic, în PSD există suficienți pekinezi răutăcioși, gata-gata să agațe de picior Guvernul.

Ce vrea Radu Preda? Să ne spună că PNL-ul nu știe să facă nimic, bașca nici n-ar prea vrea să facă.

Scena politică, ca o scenă de stand-up de mâna a șaptea

Ca simplu cetățean al acestei țări, nu pot să nu mă întreb, oare cum ar fi arătat România dacă acum în loc de Klaus Iohannis o aveam pe Viorica Dăncilă, în loc de Florin Cîțu îl aveam pe ilustrul Teodorovici, și-n loc de Ludovic Orban să zicem că trona Liviu Dragnea? Acum, în plină pandemie de coronavirus și-n situația în care economia nu are cum să fie înfloritoare. Contextul ăsta este cel care face diferența.

Îi las pe cititori să răspundă la această întrebare.

Radu Preda, portavoce pentru PSD-ul vechi și nou

Înainte să-i dau cuvântul liderului sentatorilor social democrați, revin cu o întrebare:

Ce ne facem, domnule Preda, cu toți deputații neconformi din PSD? Da, cei care nu știu nici a scrie, nici a citi. Sau cu toate individele pe post de asistentele de „manager politic”, care or fi dat ele niște teste înainte de a câștiga funcția, însă nu știm exact în ce au constat probele. Poate mă lămurește cineva!

Desigur, PNL nu e perfect, are bubele sale, bube pentru care, cel mai probabil va fi taxat la următoarele alegeri. Cu toate astea, PSD-ul nu este tocmai partidul care să scoată în evidență aceste bube și în mod categoric nu reprezintă „alternativa”. Au avut șansa lor, au făcut rasol. Restul e tăcere.

Preda dixit

„După ce urlau din toți plămânii prin campanii că sunt transparenți și că vor o țară “normală”, priviți vă rog numărul angajărilor din sectorul privat.

Cum se face că pentru pilele lor se găsesc posturi la stat (pentru că vorba aia, nu te ninge nu te plouă), iar pentru oamenii cu adevărat competenți, nu?
Cum se face că brusc avem bani pentru atât de multe angajări ?!
Cum se face că peste noapte se dezic atât de ușor de lozincile lor rostite la megafoane prin piețe ?

Cum poți să minți și apoi să te prefaci că nu se întâmplă absolut nimic nefiresc ?!
Lipsa de respect față de popor a acestui partid numit PNL (păcălicii nonșalanți liberali) este tot mai evidentă, iar eu sper ca oamenii să-și dea rapid seama că un Guvern adevărat trebuie să fie în slujba țării în mod EXCLUSIV!
Dacă ar fi să caracterizăm această “încropeală” care reprezintă astăzi Guvernul Romăniei, cred că fraza cea mai potrivită ar fi “interesul poartă fesul”!”, scrie Radu Preda pe Facebook.

Articolul precedentNeptun-Olimp, sezon estival „în corzi”
Articolul următorCinci cantine prepara mancare la foc continuu pentru bucurestenii cu venituri mici. Care sunt conditiile
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.