razvan cuc transporturi

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, preia o idee rostogolită în aceste zile, potrivit căreia actualul PNL nu este nimic altceva decât același PDL care tăia din salarii și pensii în urmă cu câțiva ani. Cuc atrage atenția că tăierile salariale anunțate ar trebui să aibă un prim exemplu, la premierul Ludovic Orban.

Solidaritate, solidaritate, dar să știm și noi, “coane” Orbane.

Normal era ca întâiul conducător al funcționărimii si bugetărimii din țara asta să-și anunțe primul, măsurile de solidaritate pe care le-a luat pentru el însuși.
Păi nu v-am auzit, domnule Orban, că v-ați tăiat din salariu sau că v-ați donat cumva chenzina? Membrii Guvernului, majoritatea PDL-istă, ce și-a pus straie galbene, doar-doar mai păcălește românii, tot în șomaj tehnic intră?

Analiza ta (care nu există) nu ți-a spus că cca 750.000 de bugetari din structurile care luptă în prima linie în această perioadă sunt polițiști, militari, medici și cadre medicale, pe care le-ai exceptat de la tăieri? Și sunt de acord că medicii trebuie protejați.

Tot analiza făcută de “doamna cu liftul de la Ministerul Muncii” nu ți-a spus că 350.000, dintre ei, sunt profesori, pentru care te-ai răzgândit și îi scutești și pe ei de așa-zisul “șomaj tehnic”? Analiza ta (făcută pe genunchi sau pe vreun bilețel pe colțul mesei) îți arată, dacă te interesează, că îți mai rămân doar cca 100.000 de bugetari pe care îi lipsești de niște drepturi. De fapt, marea masă de bugetari sau funcționari o reprezintă această ultimă cifră.
Nu mai ai cumva bani la buget? I-ai consumat pe toți pe achizițiile făcute pentru apropiații voștri, în această perioadă?

Întreb și eu, ca orice cetățean, cât ai stat izolat și tu și membrii tăi de cabinet, șefii funcționărimii, tot în șomaj tehnic ați fost? Că salariu sunt sigur că l-ai încasat integral!!! Știu, e complicat!!! E ca la copiii care n-au avut jucării și după ce primesc o jucărie, nu vor să o împartă cu ceilalți!!! (La salariu mă refeream, de fapt)

Păi nu mai suntem solidari? Sigur nu mai suntem, când e vorba de voi!!!Sigur nu gândiți pentru români. Păi dacă plătești sume pentru ajutoarele de somaj ale firmelor private, pentru subordonații tăi, “funcționărași” aceia care îți fac munca, cum le plătești ajutoarele de șomaj? Iei cu dreapta și dai cu stânga?

Domnule Orban, ați vrut să fiți popular și solidar, dar să știți că de data asta chiar v-a ieșit, dar pe invers!!! Demagog și nepopular!!!
Pentru toți cei care au ochi să vadă: Guvernul portocaliu PDL-ist, care tăia salarii și pensii…. s-a transformat peste noapte în Guvernul portocaliu, cu haine galbene de primăvară!!!

Curat-murdar, “coane” Orbane!!!”, scria aseară Răzvan Cuc.

Articolul precedentVictor Ponta: „ PNL este deja PDL. Din pacate este mai rau!”
Articolul următorBucurestenii, ajutati de turci. „Orice spijin este foarte necesar”, spune Gabriela Firea