Sursa: Facebook

Chiar dacă au existat disensiuni permanente între primarul general al Capitalei și liberali, acum, dacă tot am intrat în campanie electorală pentru prezidențiale, pare că Nicușor Dan este încrezător în planurile candidatului Nicolae Ciucă.

Liderul PNL, ca ales al liberalilor drept candidat, și-a prezentat planurile, planuri în care Nicușor Dan are încredere. Cel puțin în ceea ce privește Bucureștiul, primarul general subliniind că Ciucă l-a „convins”.

Nicușor Dan a dezvăluit că a avut acces la planul lui Ciucă pentru Capitală, descoperind astfel că este „unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect”.

Cu toate acestea, primarul General al Capitalei a lăsat să se înțeleagă în intervenția sa la B1 TV că nu este atât de încântat încât să încurajeze românii să pună ștampila pe Nicolae Ciucă:

Eu sunt un om de dreapta și o să am un Consiliu General în care o să fie o majoritate de dreapta formată din cinci partide. Am spus doar că proiectul pentru București cu care domnul Nicolae Ciucă a venit este unul foarte serios și benefic pentru București (…). Domnul Ciucă e un om foarte serios”, a explicat primarul.

Contextul a fost creat după ce Nicușor Dan a făcut publică o listă proprie de 20 de puncte pentru candidații la președinție, legate de lucruri pentru București:

L-am sunat pe domnul Ciucă să ne întâlnim să îi vorbesc de asta, și mi-a spus, uite, am eu un program pentru București pe care l-am făcut cu oamenii din echipa mea. (…)

Am fost foarte curios și am descoperit un program foarte serios, care vorbește de un nou cartier administrativ pe terenul dintre Senat, dintre Casa Poporului și clădirea Academiei Române, de mutarea ministerelor și, astfel, de eliberarea unor spații care să fie foarte necesare universităților, care, după cum știți, sunt cam depășite ca spațiu.

Pe scurt, un proiect ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect și pe care primăria nu poate să îl realizeze fără sprijinul Guvernului. Deci, da, m-a convins”, a subliniat Nicușor Dan pentru sursa citată.

Articolul precedentMedic şef al unui spital, mită de 200 de lei pentru un certificat de concediu medical
Articolul următorServerele Primăriei Sectorului 5, atacate cibernetic. Popescu Piedone: „Nu voi ceda și nu voi plăti suma cerută de teroriștii cibernetici”