Sursa: Google maps

Acuzații grave la adresa șefului Șeful Diviziei Trafic din cadrul CFR Constanța, care a fost arestat preventiv.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, iar în acest moment respectivul este inculpat pentru luare de mită.

Din ce detaliază anchetatorii, cercetările au fost derulate de ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Constanța, reieșind că fapta ar fi fost comisă în formă continuată, în acest an, începând din primăvară. Mai precis, inculpatul ar fi cerut și primit bani pentru o angajare:

În fapt, în perioada mai – septembrie 2024, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu legate de organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de acar în cadrul Sucursalei Regionale CF Constanța, inculpatul ar fi primit de la o martoră denunţătoare suma totală de 11.500 de lei, cu scopul de a-i facilita câştigarea concursului de angajare, prin remiterea întrebărilor şi răspunsurilor de la testul scris”, precizează DGA.

Detalii au fost oferite și de procurori, care arată că inculpatul a comis faptele la datele de 24 mai 2024, 20 iunie 2024, 06 august 2024 şi 11 septembrie 2024. În baza probelor, inițial, procurorii au dispus reținerea inculpatului, pentru 24 de ore.

Acestea fiind acuzațiile, mai departe, Tribunalul Constanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dispunând „arestarea preventivă a inculpatului ȘOLDAN GHEORGHE, (…) , pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.09.2024 până la data de 26.10.2024, inclusiv”. Inculpatul a contestat însă măsura, iar o decizie va fi luată zilele acestea la Curtea de Apel Constanța.

Articolul precedentSfântul USR și Apostolii păcătoși
Articolul următorȘeful PNL Dâmbovița, gata să se ia „la trântă” cu PSD: „Să nu ne mai lăsăm călcați în picioare”