Sursa: Captură video

AUR a organizat, duminică, în Bucureşti, evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, eveniment care însă nu s-a finalizat în mod obișnuit.

Liderul AUR, George Simion, a întrerupt lansarea candidaţilor şi a cerut colegilor săi să meargă la Galaţi, în ajutorul sinistraţilor.

Totodată, Simion a mai cerut să fie oprită și campania electorală și banii din campanie să fie donaţi sinistraților. Ba mai mult, a promis pe Facebook că „îmi voi dona indemnizația pentru tot restul mandatului către sinistrații din Moldova și cer tuturor parlamentarilor să facă la fel”. N-a spus ce se va întâmpla în mandatele următoare, cert este că puneRomânia înapoi pe șine”.

Cu Simion președinte, firește, și cu parlamentarii AUR. Momentan, nu se știe o listă exactă, în prezent peste 600 de membri AUR fiind candidaţi pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Printre numele candidaţilor care se vor regăsi pe listele AUR se numără Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Ciprian Nicolae, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Peter Costea, Avram Fiţiu, Maria Lăcrămioara Nicolescu, Mugur Mihăescu, Svetlana Gomboş, Mihail Neamţu, Valer Kovacs – cel care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta şi casca de poliţist și care a fost sancționat disciplinar.

Dintre candidaţii enumeraţi, Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Ciprian Nicolae, Avram Fiţiu şi Valer Kovacs se regăsesc şi în Guvernul anunţat de George Simion luna trecută.

Însă nu e nimic „bătut în cuie”, pentru că, membrii AUR îi vor putea vota până pe 10 octombrie, în cadrul Platformei AUR, pe candidaţii înscrişi pe lista pentru alegerile parlamentare. Voturile exprimate în platformă vor reprezenta un criteriu pentru stabilirea ordinii pe lista de candidaţi.

Articolul precedentToni Greblă, asigurări: „Nu am găsit niciun vot furat pe undeva”
Articolul următorCiolacu nu îl vede pe Iohannis ca având stofă de premier