Sursa: Captură video

Surprize, surprize, în ceea ce îl privește pe Mircea Geoană și intențiile sale de viitor. Sau mai degrabă nu, dat fiind că de multă vreme „curg” zvonurile vizavi de candidatura sa la prezidențiale.

De altfel, ultimul gest al lui Geoană, acela de a demisiona din funcția de secretar adjunct al NATO, a fost grăitor, ca să spunem așa. Mai rămâne de văzut și cine îl va susține, pentru că anunțul a fost făcut oficial: Geoană vrea (din nou) președinte!

Astăzi, pe YouTube a fost încărcat un filmuleț de câteva minute, cu un Geoană hotărât, fără sacou sau cravată și cu mânecile cămășii suflecate, semn că este gata să facă treabă. Aceasta a și transmis de altfel – printre altele – în filmarea cu pricina.

Filmarea apare și pe pagina sa de Facebook, cu aceleași câteva rânduri care sunt oferite drept explicație pe canalul de YouTube al lui Geoană:

Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!

Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună.

România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism.
Haideți să renaștem împreună!
”.

Articolul precedentMai puțin de o lună până la depunerea candidaturilor la prezidențiale
Articolul următorPrimar din Mureș, reținut de procurorii DNA