Sursa: Facebook

Mircea Geoană a renunțat ieri la funcția de secretar adjunct al NATO. Anunțul a fost făcut inclusiv de acesta, pe Facebook:

Să fiu în conducerea NATO a fost onoarea vieții mele. Îi mulțumesc Secretarului General Stoltenberg pentru încredere și prietenie. Împreună, în ultimii 5 ani, am traversat multe momente dificile, dar am împărtășit și nenumărate realizări, alături de echipa noastră remarcabilă.

Pe măsură ce trec la un nou capitol, privesc cu mândrie la timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianțe din istorie”.

Iar acum urmează „felicitările, masa și dansul”. Felicitările, pentru activitatea depusă, urmând ca, cel mai probabil, Geoană să își anunțe oficial-oficial candidatura la prezidențiale.

Așadar, o nouă candidatură certă „pe piață”, după ce atât PNL cât și PSD și-au ales, democratic, candidații, în persoana președinților formațiunilor. Și, cel puțin în ceea ce îl privește pe lidetrul PSD Marcel Ciolacu, acesta a precizat că nu îl surprinde parcursul lui Geoană, până la această candidatură la alegerile prezidențiale.

Ciolacu a răspuns ieri la câteva întrebări pe acest subiect la România TV, lăsând a se înțelege că nu se teme că Geoană îl contracandidează, dat fiind că românii sunt cei care vor alege.

Domnul Geoană va candiada, candidează, e un lucru evident, eu nu o înțeleg pe aia cu independent. O să mă duc la partid, știți nu mai vreau să fiu la partid, eu sunt independent. E anul independenților. Toată viața ai fost la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, ai candidat din partea PSD, dintr-odată sunt independent. Cum ești independent?!

Ți-ai făcut partid, ai candidat partidul tău, ai adunat pe toți care nu și mai găsesc loc în alte partide. Fii sincer, spune că nu sunt independent, sunt independent așa generic. Așa îmi place mie, așa am discutat că e bine să fii independent. Îi urez succes, nu mă deranjează. Haide să vedem ce fac românii la vot, să vedem ce fac ei la vot”, a spus președintele PSD pentru sursa citată.

Articolul precedent”La Primăria Capitalei s-a format un grup organizat de interese cu accente „corporate” ”
Articolul următorUn șezlong în Mamaia, comparativ cu Monaco. Paul Anghel: „Asigurați-vă că sunt prețuri pentru buzunarul românilor”