Președintele PSD Marcel Ciolacu a decis să nu mai dea ochii cu nimeni, după ce a aflat că mai mulți lideri social democrați cu care a intrat în contact sunt pozitivi la coronavirus. Potrivit Mediafax, Ciolacu a făcut azi testul Covid-19 și s-a autoizolat până când va afla rezultatul testului. Sursa citată informează că liderul PSD nu are simptome, însă coronavirusul a făcut ravagii printre colegii săi din Sălaj, acolo unde Ciolacu a mers în vizită de campanie chiar înainte de alegeri. Alături de președintele PSD, Sălajul a fost vizitat și de Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Ulterior, cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are Covid-19, așa că cei cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi pozitiv. În acest moment, Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu a găsit vinovații pentru rezultatele obținute de PSD la alegeri: trădătorii și Marcel Ciolacu!
Articolul următorCad capete în PNL. Cine nu a obținut un scor bun, pleacă