Sursa: Captură video

Formalitate ieri în cadrul Biroului Politic Național al PNL, unde decidenții partidului au decis ca liderul lor, Nicolae Ciucă, să le fie și candidatul la prezidențiale.

Așa au fost obiceiurile de până acum, așa se merge mai departe, astfel că „din acest moment Partidul Național Liberal a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește campania electorală”.

Acestea au fost cuvintele lui Nicolae Ciucă, la finalul BPN. „BPN-ul și-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Național. Eu voi fi cel care voi candida la președinția României.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încredere și am convingerea că doar împreună cu dumnealor, doar împreună cu toți membrii Partidului Național Liberal vom reuși să intrăm în turul 2 și vom reuși să câștigăm alegerile prezidențiale”.

Ulterior, dincolo de declarațiile pe sticlă, PNL a ținut să își și citeze prezidențiabilul, pe pagona de Facebook:

Mă onorează decizia Biroului Politic Național prin care am fost desemnat, în unanimitate, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. Intru în această competiție bazându-mă pe singurul sondaj real: votul românilor la alegerile din 9 iunie.

Ambele runde de alegeri de la sfârșitul anului sunt cruciale pentru viitorul țării. Așa cum am mai spus, România are nevoie de un președinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă și le așteaptă de la conducătorii lor: respect pentru educație, pentru litera legii, devotament față de familie și un caracter format prin ani de muncă și responsabilitate.

Adică un șef de stat care să asigure securitatea și stabilitatea de care țara are nevoie, să fie responsabil în acțiunile sale și care să fie un președinte al tuturor românilor”.

Semnat, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL. Al tuturor membrilor PNL, am completa noi. Cât despre președinte al tuturor românilor, mai vedem. Mai ales date fiind procentele sondajelor, care îl plasează pe Nicolae Ciucă destul de departe de „podium”. Sau de turul 2.

Articolul precedentTrei companii, amendate de Consiliul Concurenței pentru trucarea unor licitații
Articolul următorPrimarul Fritz, despre dosarul de corupție din spitalul aflat în subordinea sa: „Sunt siderat”