Fostul şef de cabinet al lui Blejnar, dat în urmărire internaţională

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, a fost dat în urmărire internaţională miercuri, anunţă oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Totodată, a fost introdusă şi o alertă în sistemul informatic Schengen referitoare la dispariţia lui Codruţ Marta, dispariţie semnalată de soţia lui în urmă cu şase zile.

„La data de 30 mai 2012, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Naţional Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională a solicitat urmărirea internaţională, prin Interpol, a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută în împrejurări suspecte.

Reamintim faptul că, la data de 25 mai 2012, IGPR a dispus darea în urmărire naţională a lui Marta Codruţ – Alexandru, în urma sesizării făcute, în aceeaşi zi, de către soţia acestuia, care a precizat că, ultima dată, soţul ei a fost văzut în 21 mai 2012. Tot cu aceeaşi dată a fost introdusă o alertă în sistemul informatic Schengen.

Semnalmente: înălţime 1,80 – 1,84 m, constituţie solidă, ten deschis, ochi albaştri, nas proeminent, bărbia rotundă.

La data dispariţiei era îmbrăcat în sacou de culoare albastru închis, la coate având întărituri din alt material, cămaşă de culoare deschisă (roz – lila), jeanşi de culoare albastru deschis, pantofi albastru închis, din piele întoarsă, mărimea 43, purta ochelari de vedere”, se arată în comunicatul IGPR.