Seniorii din Sectorul 1 sunt permanent în atenția autorităților, mai ales acum, când pentru persoanele în vârstă de 65 de ani și peste este mai sigur să stea acasă. Și, dacă au nevoie de ajutor, primăria este gata să le aducă ce le trebuie. Este nevoie doar de un telefon.

Ai peste 65 de ani și nu ai susținători? Nu ești singur. Suntem alături de tine!

Sună la Primăria Sectorului 1, la numărul de telefon 031.433.76.77 (în fiecare zi, între 10:00 și 18:00) și te ajutăm cu un coș cu alimente de bază. Ți-l aducem acasă la tine.

Îți mulțumim că stai acasă și oprești răspândirea virusului. Autoizolarea salvează vieți: pe a ta și pe a celor dragi ție!”, scrie primarul Daniel Tudorache pe Facebook.

De altfel, primarul Tudorache și-a luat angajamentul de a-i sprijini pe toți bucureștenii care locuiesc în Sectorul 1, în condițiile în care mulți sunt în izolare la domiciliu, iar unii nu au posibilități materiale pentru a se întreține.

Ești în izolare la domiciliu. Ce ai de făcut?

În primul rând, ai grijă să fii luat în evidența Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București. Insistă. Apoi:

Dacă ai posibilități materiale reduse, sună la 0734.45.45.43 sau 0742.924.924. Ți se va face o anchetă socială telefonică și îți vom trimite gratuit necesarul de alimente pentru o săptămână.

Dacă ai posibilități materiale, dar nu are cine să îți procure alimentele, sună la 021.9540, telefonul Poliției Locale a Sectorului 1. Îți vom livra tot ceea ce ai nevoie la adresa la care ești izolat, contra cost. Încearcă să acoperi necesarul pentru minimum 7 zile.

Rămâi acasă! În Sectorul 1, izolat nu înseamnă abandonat!

Dați vă rog share acestei postări, pentru a ajunge cât mai repede la toate persoanele aflate în izolare la domiciliu. Ajutați-ne să îi ajutăm!”, este apelul primarului din Sectorul 1.

Articolul precedentSenatorul Tăriceanu (69 de ani), a respectat Ordonanța Militară și a mers la cumpărături între 11.00 și 13.00. Concluzii
Articolul următorMinistrul Finanțelor spune că ordonanța care amână plata ratelor trebuie completată