petrica paraschiv arestat

Primul român campion mondial în boxul profesionist, Petrică Paraschiv, a fost arestat pentru trafic de heroină. Potrivit DIICOT, sportivul care avea lumea la picioare în anii ’90 coordona un grup criminal care opera în centrul Capitalei.

Autorităţile filau grupul de luni bune. Cei şase indivizi aveau afaceri strict în zona deliminată de străzile Anton Pann, Romului şi Parfumului. Digi 24 a luat legătura cu un ofiţer antidrog: „Au fost vizate patru imobile cu privire la care au existat numeroase sesizări din partea cetăţenilor ca fiind locuri în care se consumă şi se comercializează droguri de risc şi se consumă de asemenea. Persoanele care coordonau aceste locuri fiind arestate preventiv. În ultimele două zile, poliţiştii au descins în total la 14 adrese, de unde au ridicat cantităţi importante de heroină, metadonă şi etnobotanice, dar şi pistoale şi aproape 20.000 de lei. Sumele de bani obţinute de traficanţi în fiecare zi se ridicau la 1500-2000 de lei, fiind însuşite în mod alternativ de cei doi lideri ai grupării.”

Se pare că subalternii lui Petrică Paraschiv erau de asemenea pasionaţi de box. Campionul din anii ’90 ar mai fi anchetat şi pentru trafic cu etnobotanice în Sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei. În 2016, Petrică Paraschiv a fost arestat în Italia, pentru o tentativă de furt. A încercat să fure geanta unui femei, în apropierea gării San Pietro. În 1995, Petrică Paraschiv a câştigat centura WBA Penta-Continental. Și-a trecut ăn palmares 19 meciuri la profesionişti, reuşind să câştige 13.

Articolul precedentProcurorul ”Portocală” Mircea Negulescu a scăpat de interdicția de a vorbi cu presa
Articolul următorFotbalistul Gabriel Tamaș, încă în arest. Astăzi se va discuta măsura preventivă