În urma ultimelor evenimente de săptămâna trecută, Ziarul de Investigații a decis să oprească orice fel de colaborare cu domnul Cătălin Tache, reprezentant al ASI-România.

În cursul colaborării noastre, am preluat și publicat articole furnizate de domnul Cătălin Tache și ASI-România, însă modul de prezentare a faptelor (trecute, prezente și viitoare) în cadrul articolelor „Lovitura Lu’ Tache” se depărtează flagrant de stilul Ziarului de Investigații.

Din acest motiv, am luat hotărârea de a șterge toate articolele preluate de la domnul Cătălin Tache și ASI-România de pe platforma noastră. Această măsură este menită să protejeze integritatea informațiilor pe care le furnizăm și să ne asigurăm că cititorii noștri primesc doar conținutul consacrat zin.ro.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de publicarea acestor articole și vă asigurăm că vom continua să lucrăm cu strictețe pentru a menține standardele Ziarului de Investigații.

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentProfesorul bucureștean acuzat de viol și agresiune sexuală asupra a doi elevi, plasat sub control judiciar
Articolul următorNoi dezvăluiri în cazul profesorului Alfred Bulai de la SNSPA
Senior partner Ziarul de Investigatii