Tatiana Eftime va conduce de la 1 august DGASPC Argeș. Ea a fost numită pe o perioadă determinată. În trecut, a fost implicată în mai multe scandaluri privind cheltuirea banului public, motiv pentru care şi-a dat şi demisia acum aproape cinci ani. Eftime a fost manager al Spitalului de Pediatrie Pitești

Numirea Tatianei Eftime a fost făcută de către Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, cel care deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. 

În septembrie 2016, Tatiana Eftime, membră PSD de mulţi ani, şi-a dat demisia din funcţia de manager al Spitalului de Pediatrie din Piteşti după ce în presa locală din Argeş a ieşit la iveală faptul că aceasta şi-a cumpărat un smartphone de peste 3.000 de lei din sponsorizările şi donaţiile primite de spital pentru a-şi supraveghea subordonaţii.

La scurt timp, în toamna lui 2016, Tatiana Eftime şi-a dat demisia.

Cu câteva săptămâni înainte să demisioneze, în vara lui 2016, Tatiana Eftime participase timp de opt zile la un curs antistres într-un resort de patru stele de la Murighiol, în Delta Dunării, deplasarea, cursul, cazarea şi cele trei mese pe zi fiind suportate de la bugetul Consiliului Judeţean Argeş. 

Articolul precedentVicepreşedintele CJ Prahova, achitat în dosarul DNA privind terenurile de la Fundulea
Articolul următorBucureștenii vor avea parte de multe dușuri reci. Datoriile imense înregistrate de Termonergetica
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...