Lovitura lu Tache

Ceea ce nu înseamnă însă că încă șefa Parchetului European chiar poate dormi liniștită. Pentru că, după cum reiese din înregistrările aflate în posesia DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI, ”… avem o probemă cu unguroaica aia, (…) ne strică totul”…

Și până la ”ștergerea zgomotului de fond” obligatoriu pentru prezentarea publică a fișierelor audio, putem confirma că nemulțumirea exprimată este a Laurei Codruța Kovesi. ”Receptacul” acesteia căutând la rândul său sprijin pentru limitarea pagubelor colaterale produse de ascensiunea în fruntea sistemului juridic a Liei Savonea. Pentru că, ei bine, ea este ”unguroaica” pe care Laura Codruța Kovesi o urăște la acest moment de moarte.

Războiul ultimelor două ”DOAMNE DE FIER” ale Justiției neavând cum să nu creeze panică la ”next level” al sistemului. Laura Codruța Kovesi încă fiind procurorul șef al Parchetului European EPPO și având jurisdicție transnațională. Iar Lia Savonea, după ce a fost membră a Consiliului Superior al Magistraturii între 2017–2023 iar din 2019 chiar președinte al CSM-ului, a fost promovată judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Penală.

O eventuală confruntare pe ”câmpurile” mai mult sau mai puțin tactice ale sistemului putând produce un adevărat ”cataclism” asupra a tot ceea cea mai rămas ”verde” în ”Dumbrava Minunată” a lui Coldea.

Astfel că sunt de înțeles și ofițerii de poliție judiciară, procurorii și judecătorii ”colaboraționiști” că se tem să îi mai zică ”ȘEFA” uneia sau alteia, pentru a nu pica astfel la mijloc.

Mai ales că, la acest moment operativ zero, cert este doar că după ce și-a acoperit spatele prin sacrificarea lui Coldea și revenirea loialului Onea în fruntea ”unității de elită”, pentru Laura Codruța Kovesi nu mai este acum decât o ”chestie de oportunitate” când va deschide un nou ”front” și împotriva Liei Savonea.

Articol preluat din ASI-România

VIALovitura lu' Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentAlegeri 2024: persoanele cu afecțiuni vizibile pot fi însoțite în cabina de vot, însă neștiutorii de carte trebuie să se descurce singuri
Articolul următorPatru ani de haos și promisiuni neîmplinite în București