Sursa foto: Epochtimes-romania

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, e de părere că USR pierde „din ce în ce mai rapid” șansa de a atrage oamenii care au fost dezamăgiți de PSD, PNL și UDMR. Mai mult, el e de părere că liderul AUR, George Simion, are o experiență bogată în a manipula emoțiile negative ale oamenilor, motiv pentru care tot mai multe persoane încep să susțină partidul său.

„Ignorând AUR-ul, partidele noastre au forţat votul oamenilor furioşi. Simion e un mitoman mediocru (băiatul se prezintă ca fiind scriitor, deşi nimic nu demonstrează că a trăit din scris) la fel ca marea majoritate a clasei noastre politice. Oamenii din AUR sunt în majoritatea lor nişte nulităţi din punct de vedere profesional. Totuşi, Simion (fost lider de galerie) are mult mai multă experienţă în a manipula emoţiile negative ale oamenilor decât oamenii incomparabili mai buni din USR. USR-ul pierde din ce în ce mai rapid şansa de a atrage oamenii sătui de PSD, UDMR şi PNL”, a declarat Valeriu Nicolae.

Valeriu Nicolae: „Trecutul lui Simion este unul cel puţin la fel de dubios ca trecutul lui Oprea”

De asemenea, fostul secretar de stat e de părere că mulți oameni din AUR au un trecut problematic, asemenea lui George Simion, cofondatorul partidului.

„AUR-ul e un partid vulnerabil, lucru foarte plăcut de serviciile noastre secrete. Trecutul lui Simion este unul cel puţin la fel de dubios ca trecutul lui Oprea. Sunt mulţi oameni în AUR cu un trecut la fel de problematic. Despre asta ar trebui să vorbească USR-ul zilele astea”, a mai declarat Valeriu Nicolae.

Mai mult, el a mai susținut că cei de la USR nu pot mobiliza câteva zeci de mii de oameni, cum a făcut AUR în urmă cu câteva zile.

„Liderii USR ar trebui să demonstreze că pot să mobilizeze câteva zeci de mii de oameni. Lucru pe care din păcate liderii actuali ai USR-ului nu sunt capabili să o facă, la fel cum nu sunt capabili nici liderii PNL, PSD sau UDMR”, a mai spus Valeriu Nicolae, relatează The Epoch Times România.

Valeriu Nicolae a vorbit și despre Dan Barna, care este preocupat cu „producția cinematografică cu porcul”, iar „gargara indignată, fără acțiune” a lui Dacian Cioloș nu are cum să ducă la ceva bun.

 „Comunicarea USR-ului rămâne catastrofală, dar nu este singura cheie care îi lipseşte partidului. Cheia schimbării este reforma serviciilor secrete. O nucă foarte dură pe care USR-ul la fel ca PSD, UDMR şi PNL o mângâie cu mare entuziasm”, a concluzionat fostul secretar de stat.

Reamintim că între 2015 și 2016, Valeriu Nicolae a fost secretar de stat în Ministerul Muncii în Guvernul Dacian Cioloș.

Valeriu Nicolae i-a analizat pe prezidențiabilii României

Articolul precedentANPC, după o săptămână de controale în stațiunile turistice: o propunere de suspendare a activității, amenzi, avertismente și oprirea temporară a prestării serviciilor
Articolul următorPatru polițiști din Maramureș, condamnați definitiv pentru luare de mită
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.