Noua mișcare de pe scena politică – reîntoarcerea lui Cozmin Gușă la originile PSD cu adeziune și tot tacâmul, nu a rămas fără ecou. Un alt fost social democrat, Victor Ponta, comentează această „surpriză”, într-un ton nu tocmai pozitiv.

Astfel, liderul Pro România face o rememorare a trecutului, când oameni valoroși (printre care și el) au fost eliminați din PSD, în timp ce alții (printre care și Gușă) s-au întors victorioși în ciuda faptului că nu au fost loiali partidului.

În aceste condiții, Ponta se întreabă, retoric și sarcastic, dacă nu cumva urmează ca PSD să se mândrească în curând și cu o adeziune semnată de Traian Băsescu, căruia Gușă i-a făcut campanie în urmă cu 15 ani.

În toamna lui 2004 eu (ca tot “poporul pesedist” am luptat până în ultima clipă ca Adrian Năstase să fie ales Președinte al României/ și ne-am luptat cu Traian Băsescu care îl avea ca principal sprijin tocmai pe fostul nostru coleg Cozmin Gușă!

În 2019 noi, cei din 2004, am fost eliminați din PSD – dar iată că acum s-au găsit înlocuitorii: Cosmin Gușă – dar poate vine și Traian Băsescu?

Mă bucur că sunt ProRomânia – și îi aștept alături de mine pe toți oamenii de centru stânga de bună credință – cei care nu se se simt reprezentați și nu acceptă să sa regăsească alături de baroni, analfabeți sau de peremiști și băsiști vopsiți!”, scrie Ponta.

Articolul precedentCozmin Gușă revine în PSD
Articolul următorAngajații IGSU sunt cercetați pentru sustragere sau distrugere de probe și înscrisuri în cazul incendiului de la Colectiv. Șeful IGSU este cercetat pentru limbajul injurios