Nu putea ex-premierul României să nu își arate sprijinul față de colegii săi social democrați, chiar dacă aceștia au părăsit-o în marea lor majoritate imediat după eșecul de la alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă, ultimul șef al Guvernului din partea PSD, nu a uitat că azi este prima zi de campanie electorală înaintea alegerilor locale, așa că a ținut să le transmită acestora un mesaj, convinsă fiind că PSD va fi victorios, orice ar însemna asta.

Azi, în prima zi a campaniei electorale, urez succes tuturor candidaților PSD în alegerile locale! Știu că sunteți cei mai buni, fiindcă PSD e partidul eficienței în administrația locală, partidul aflat cel mai aproape de nevoile românilor.

Aveți ocazia să demonstrați din nou că partidul nostru, atacat și criticat pe nedrept de actualii guvernanți și aliații lor, e primul din România. PSD se bazează pe dumneavoastră și sunt sigură că vom avea foarte multe victorii pe 27 septembrie. Inclusiv la Primăria Capitalei, miza cea mai importantă în aceste alegeri.

Succes echipelor PSD din toate localitățile și din toate județele!”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook, singurul loc unde mai este cât de cât vizibilă.

Articolul precedent„Eu sunt Dumnezeu!”. Primarul din Brebu a izgonit din comună mai mulți medici și preoți și a desființat ilegal funcția de viceprimar
Articolul următorREVOLTĂTOR. Copii bolnavi, obligaţi să doarmă la cort în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Hunedoara