Președintele interimar al Partidului Social Democrat dă ca sigură câștigarea Capitalei de către Gabriela Firea. După ce Partidul Național Liberal a anunțat că susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu opinează că de fapt formațiunea politică a decis să facă un soi de non-combat în fața actualului primar.

PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în București!

După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidați de la fostul premier, miniștri, europarlamentari și tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună.

Practic, liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine!

PS: Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicușor Dan. Și sunt convins că, oricâte partide își vor ascunde neputința în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentDotarea cu rețele tehnico-edilitare din Sectoarele 1, 4 și 6, în sarcina dezvoltatorilor imobiliari. Vrei să construiești, investești inteligent
Articolul următorFlorin Cîțu are lista de miniștri și speră la majoritate