Sursa: Facebook

Nicolae Ciucă, lider al PNL, posibil autor de carte și cel mai probabil candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale, este convins că va avea votul decisiv al românilor.

Siguranța președintelui PNL a putut fi remarcată, vorba aceea, în direct, la Antena 3, unde Ciucă a fost întrebat cine va câștiga alegerile. „Subsemnatul”, a răspuns simplu acesta.

Se pare că partidele nu au ieșit din cutuma ca președintele unei formațiuni să fie și candidat la prezidențiale. Avem exemplul PSD, PNL și USR, și probabil fiecare lider se bazează pe anumite calcule. Iar liderul PNL Nicolae Ciucă este convins că va avea avantaj în fața lui Marcel Ciolacu, aparent principalul competitor.

Întrebat, aseară, la Antena 3, cine va câştiga alegerile prezidenţiale din România, Nicolae Ciucă a răspuns: „Subsemnatul”. De altfel, și luna trecută, Ciucă sublinia același lucru: „Cred foarte mult în șansa mea”. Acum, următoarea întrebare a fost legată de numele viitorului premier. Și, surpriză sau nu, Ciucă nu îl are în vedere pe Ciolacu:

Să vedem ce va decide poporul român. (…) E o întrebare la care voi reflecta. (…) Până atunci se pot întâmpla multe”, a subliniat acesta.

Totodată, Ciucă a abordat și un alt subiect, vizavi de atacurile care au avut loc în weekend, la Congresul social democraților, la adresa PNL:

Din partea mea, ar fi foarte simplu să intrăm într-o spirală a acestor replici, care până la urmă nu ajută la nimic, pentru că oamenii care au așteptări de la noi, nu mai ştiu ce să înțeleagă. (…) Încă o dată, nu asta așteaptă oamenii de la noi. Şi, ca să revenim la perfectul simplu, nu de la noi a început. Mă așteptam la acest Congres să vedem subiecte serioase. (…)

Dacă nu le mai convine PNL la guvernare să-și asume bărbătește să știm ce avem de făcut. Altfel să continue linia de decență în interiorul guvernului. S-a intrat în atmosfera de campanie, eu și Marcel Ciolacu suntem competitori. Eu îmi doresc să nu se rupă coaliția. PNL nu va dezerta de la guvernare”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.

Articolul precedentSe anunță „Moromeții 3”, pe modelul cărții lui Ciucă: „Un pălmaș din talpa țării”
Articolul următorCadou de Ziua Persoanelor Vârstnice: „Nicio pensie din sistemul public sub 3.000 de lei nu va mai fi impozitată”