Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Societatea constănțeană RAJA a transmis că, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Traian cu B.P. Hașdeu din localitatea Eforie Nord, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 27 iunie 2024.

Apa potabilă va fi sistată în intervalul orar 09:30 – 19:00

Astfel, în intervalul orar 09:30 – 19:00, vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe următoarele străzi: Traian, B.P. Hașdeu, Tisei, Bogdan Vodă, M. Sadoveanu, I.Gh. Duca, Bucegi, Mărășești, Ghe. Doja, precum și străzile adiacente.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Mulțumim pentru înțelegere!”, au precizat membrii societății RAJA.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Interacțiunea cu abonații este vitală: Societatea RAJA a creat un serviciu de Call Center disponibil 24/24 și 7 zile din 7.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Acest serviciu funcționează sub forma unui robot telefonic care îndrumă consumatorii să își transmită indexul contorului de apă potabilă, să semnaleze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau de canalizare, să solicite informații referitoare la serviciile societății sau să intre în contact cu un salariat al Biroului Relații Clienți.

Articolul precedentDÎNCU, ARESTAT!
Articolul următorRomânia, calificare în optimi la Euro 2024; politicienii sunt atenți la detalii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time