Ziua alegerilor a fost grea pentru toți, iar scorul slab obținut de PNȚCD are efecte adverse neașteptate. Târziu în noapte, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a declarat fățiș că a găsit vinovatul: Facebook! Iar în acest context, a folosit aceleași canal pentru a transmite public și oficial că Facebook trebuie interzis în România. Nu doar închis, ci și anchetat!

Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, se arată în postare.

Articolul precedentVicepreședintele Oprișan îi cere capul lui Dragnea
Articolul următorDragnea, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Social democrații se întâlnesc de urgență