Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune că dacă ar locui într-un bloc din cartierul Floreasca, iar primăria ar da autorizație de construire pentru un bloc pe spațiul verde de lângă, ar da în judecată instituția emitentă. În ceea ce privește astuparea gropilor de pe străzile din sector, de această activitate se ocupă ADP cu 12-16 oameni, dar instituția urmează să facă licitație pentru atribuirea unui contract în acest sens, a răspuns acesta unui cititor HotNews.ro. Referitor la reabilitarea termică a blocurilor, edilul spune că Primăria Sectorului 2 va demara reabilitarea a 221 de blocuri anul viitor, acum fiind în curs licitația pentru lucrările de proiectare. Înlocuirea coșurilor de gunoi lipsă de pe stradă se va face după atribuirea noului contract de salubrizare și deszăpezire.

Despre spațiile verzi neîngrijite de pe Șoseaua Iancului
Toader Mugur Mihai: ”Şoseaua Iancului a făcut parte din proiectul elaborat de Primăria Capitalei. Nu este finalizat ca şi proiect. De principiu, partea bună e că pe Iancului se circulă foarte-foarte bine acum, dar proiectul nu este finalizat, nu avem cum să solicităm scuaruri, ține de ei. În momentul în care se va efectua recepţia, acele platbande de spaţiu verde le vom solicita şi să le întreţinem. Și acea bordură de la intersecţia Iancului – Măgura Vulturului, la traversarea liniei de tramvai cu maşina, ține de Primăria Capitalei. Măgura Vulturului e cu unic sens. Şi da, inclusiv eu trec destul de des pe-acolo şi am aceeaşi problemă cu a dânsului”.

Despre lipsa coșurilor de gunoi pe stradă

Toader Mugur Mihai: ”E vorba de înlocuire. Au fost distruse, probabil şi/sau sustrase în timp. Sunt zone unde le-am înlocuit… Am luat legătura cu operatorul de salubrizare să le înlocuiască sau să suplimenteze. În momentul în care vom avea noul contract, lucrurile vor fi cu totul şi cu totul altfel”.

Despre reabilitarea termică

Toader Mugur Mihai: ”În Sectorul 2 au fost înscrise în jur de 1.770 de blocuri de locuinţe, cu 114-115 mii de apartamente.

Sursa/Continuare pe HotNews

Articolul precedentCoaliția PSD-ALDE a aprobat în Parlament legea “pușcărie din sufragerie”.
Articolul următorAmbasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, s-a întâlnit cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi