PSD

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte marţi într-o şedinţă în care este aşteptată demisia liderului partidului Viorica Dăncilă .

Informaţiile referitoare la depunerea demisiei de către Dăncilă au apărut încă din cursul zilei de luni, pe fondul discuţiilor iniţiate de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cu mai mulţi lideri de filiale, după ce luni  dimineaţă postase pe Facebook un mesaj în care vorbea despre rezultatul dezastruos de la prezidenţiale şi despre necesitatea unei analize la nivel central.

De asemenea, au fost vehiculate numele Gabrielei Firea şi al lui Mihai Tudose, ambii negând în postări pe Facebook prezenţa la discuţii.

”Sunt acasă, cu familia, ca orice mamă neparalelă cu familia ei… nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titreaza unele site-uri. Când am ceva de spus, nu mă ascund, nu mă sfiesc”, a scris Firea luni seară, pe Facebook.

Şi Mihai Tudose a negat tot pe Facebook că ar fi prezent la vreo întâlnire.

”Azi, la Strasbourg, la vot în Comisia de Comerţ a Parlamentului European, până seara târziu (ora 20:00). Când am terminat votul şi m-am uitat pe ştirile din ţară “am aflat” că în acelaşi timp eram şi în alte locuri prin Bucureşti, prin diverse birouri, în diverse negocieri. Nu ştiu dacă să îi dezamăgesc pe unii, dar ieri am votat la Bruxelles, azi sunt la Strasbourg… mă întorc în Bucureşti vineri, deci, o rugăminte: “plasaţi-mă” în diverse discuţii de vineri încolo, măcar să fiu şi eu în ţară”, a scris fostul premier luni seara, târziu.

Articolul precedentPradă bogată de incompatibilități și conflicte de interese. 12 viceprimari, primari și consilieri au încălcat legea pentru propriul buzunar
Articolul următorViorica Dăncilă a ajuns la ședința PSD. Își depune sau nu mandatul?