Sursa: partidulaur.ro

AUR anunță că au fost luate decizii la nivelul forurilor de conducere ale partidului, în ceea ce privește strategia anului electoral 2024, când formațiunea trebuie „să devină prima forță politică a țării”.

Ieri, a fost mare întâlnire mare, Consiliul Național de Conducere (CNC) al AUR întrunindu-se pentru a discuta totodată și despre „rolul și obiectivele electorale”, dezbaterea şi adoptarea Raportul anual al Biroului Naţional de Conducere (pentru 2022), audierea Raportului Trezorierului pentru anul 2022, alegerea Comisiei de cenzori ai AUR și alegerea Comisiei de contestații AUR.

Ulterior, ce a considerat conducerea că trebuie făcut public a fost reunit într-un comunicat de presă, în care se arată încă din primele rânduri că „președintele AUR, George Simion, a lansat o provocare importantă, (…) acesta a stabilit obiectivele electorale pentru anul 2024 spunând că obiectivul principal al AUR este să devină prima forță politică a țării”.

Pentru alegerile europarlamentare, George Simion a afirmat că AUR vizează obținerea primului loc, chiar și cu un procent peste PSD, subliniind că, potrivit studiilor sociologice și estimărilor partidului, AUR se află aproape la egalitate cu PSD, iar celelalte formațiuni politice sunt la distanțe considerabile.

Pentru alegerile locale de anul viitor AUR își propune să obțină cât mai mulți primari, președinți de consiliu județean, consilieri locali și județeni, viceprimari și vicepreședinți de consilii județene.

De asemenea, în cadrul ședinței Consiliului Național de Conducere al AUR s-a anunțat faptul că pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, va fi organizat congresul extraordinar al AUR, unde vor fi stabilite direcțiile strategice ale partidului pentru anul 2024.

Înainte de acesta, pe 1 decembrie, reprezentanții AUR vor participa la cea mai de amploare manifestație dedicată Zilei Naționale a României. Totodată, pe 3 decembrie, AUR va prezenta în fața publicului din Ardeal candidații la alegerile europarlamentare”, transmite AUR.

Articolul precedentCurtea de Apel București a decis: Ion Iliescu poate fi judecat în Dosarul Revoluției
Articolul următorExclusiv zin.ro – Mai vor locuitorii Sectorului 1 încă patru ani cu userista Clotilde Armand?