Sursa: Facebook

Campania agresivă care se tot face cărții aparent scrise de liderul PNL Nicolae Ciucă nu este doar prilej de meme-uri pe internet.

„Moromeții 3”, filmul realizat după cartea lui Marin Preda, regizat de Stere Gulea și produs de Tudor Giurgiu, urmează aceeași idee: „Un pălmaș din talpa țării”, se arată pe un afiș al campaniei de promovare.

Campania a demarat astăzi pe Facebook, principalul afiș având imaginea lui Horațiu Mălăiele în rolul lui Ilie Moromete, alături de mesajul „Un pălmaș din talpa țării. Cartea e deja scrisă. Avem și filmul. Din 22 noiembrie”.

Coming soon”, se anunță alături de afiș, mesajul în sine adunând în cateva ore peste 1 k reacții, 40 de comentarii și sute de distribuiri. De altfel, aceleași mesaj a fost încărcat și la story pe pagina de Facebook a „Moromeții”.

Dacă aveam și noi 2 milioane de euro, cred că apărea chiar și jocul pe calculator naibii!”, este un răspuns la un comentariu legat de faptul că filmul, al treilea din trilogia Moromeților, va apărea cu siguranță.

Totodată, ar putea avea legătură și cu faptul că recent, a apărut o investigație vizavi de costurile care au implicat afișarea „Slujbașului în oastea țării”, cu fața liderului PNL, pe mai multe panouri stradale. Aceasta în condițiile în care cartea lui Ciucă tot apare din iunie. Suntem pe final de august și nimeni nu a văzut un rând scris, dar mai este timp. Până în campanie, final de alegeri sau de an…

Articolul precedentCurtea de Conturi spune că președintele AEP și-a mărit ilegal salariul
Articolul următorCiucă este convins că va câștiga alegerile prezidențiale