Sursa: Captură video

Viitorul primar al Sectorului 2, Rareș Hopincă, promite că una dintre prioritățile sale va consta în implementarea de proiecte pentru copii, inclusiv pentru a încuraja un stil de viață sănătos, prin practicarea sporturilor.

Acesta este tipul de administrație pe care ar vrea să se concentreze Hopincă, respectiv colaborarea „cu marile cluburi sportive și vom investi masiv în infrastructură. Vom face trei săli de sport multifuncționale de mare capacitate, un bazin de înot și o sală polivalentă, în nordul Capitalei”.

Informația vine chiar de la Hopincă, care a dezvăluit toate cele de mai sus într-un interviu acordat recent. Ulterior, Hopincă a scris și pe Facebook, subliniind că a primit o responsabilitate, odată cu acordarea titlului de Ambasador al Copiilor Sportivi.

A fost o mare placere să-i acord un interviu doamnei Beatrice Mercado pentru revista „Născut pentru sport”. Am discutat despre proiectele pe care le pregătim pentru copiii din Sectorul 2, astfel încât să îi încurajăm să practice sporturi și să adopte un stil de viață activ și sănătos. Vom colabora cu marile cluburi sportive și vom investi masiv în infrastructură.

Vom face trei săli de sport multifuncționale de mare capacitate, un bazin de înot și o sală polivalentă, în nordul Capitalei.

Sunt profund onorat să primesc din partea publicației, titlul de „Ambasador al Copiilor Sportivi”. Acest titlu mă motivează și mai mult să lucrez pentru a crea un mediu în care fiecare copil să aibă șansa de a descoperi și de a-și dezvolta talentul sportiv”.

În plus, Rareș Hopincă a punctat și că va fi deschis discuțiilor cu tinerii:

Vreau să mă întâlnesc cu copiii care fac sport, să vedem cum putem să îi sprijinim mai mult, cum putem să sprijinim atât performanța, dar și sportul de masă. Și mi-ar plăcea să avem cât mai mulți copii în audiență”.

Articolul precedentComisarii ANPC pregătesc controalele pe litoral; primele măsuri
Articolul următorDÎNCU, ARESTAT!