Nu mai puțin de șase social democrați ar vrea cea mai înaltă funcție din PSD, potrivit unor liste neoficiale. Sâmbătă, social democrații se întâlnesc în Congres pentru a-și alege conducerea, iar astăzi a fost termenul limită pentru depunerea candidaturilor. Vineri, membrii PSD se vor întâlni în cadrul unui Comitet Executiv pentru a discuta candidaturile și a le valida.

Pe lângă Viorica Dăncilă, pentru funcția de președinte PSD s-ar mai fi înscris și Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu, Ilie Rotaru, Cătălin Stoichiță și Șerban Nicolae. Cu toate acestea, premierul Dăncilă este favorita social democraților, aceasta fiind și președintele interimar al PSD după încătușarea lui Liviu Dragnea.

Pentru funcția de președinte executiv social democrații trebuie să aleagă între Sorin Bota, Daniel Florea, Daniel Suciu și Eugen Teodorovici, în timp ce pentru funcția de secretar general și-au depus candidaturile Marius Dunca, Mihai Fifor, Rodica Nassar, Gabriel Petrea, Felix Stroe și Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentMarian Neacșu, votat vicepreședinte al ANRE. L-a recomandat experiența…
Articolul următorAvocatul Poporului, o doamnă. Renate Weber a câștigat încrederea parlamentarilor