Foto: Facebook/Nicușor Dan
Foto: Facebook/Nicușor Dan

Alteța Sale Regală Charles, Prinț de Wales, a revenit în vizită în România.

Ieri, 25 mai 2022, prințul s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, şi cu Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta.

Klaus Iohannis a discutat cu Prințul Charles proiecte de educație privind schimbările climatice

Potrivit comnunicatului transmis de Administrația Prezidențială, Klaus Iohannis a discutat cu ASR Prințul de Wales despre soluții pentru limitarea efectelor schimbărilor climatice și pentru conservarea biodiversității, aplicabile în România, Regatul Unit și la nivel internațional, subliniind angajamentul țării noastre în a atinge obiectivele europene în materie de schimbări climatice.

De asemenea, prințul Charles al Marii Britanii s-a întâlnit cu edilul Capitalei, Nicușor Dan.

Miercuri, Prințul Charles a vizitat centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, unde a fost însoţit de Majestatea Sa Margareta.

Nicușor Dan: ”A fost o onoare și o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteța Sa Regală și cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiați ucraineni de la Romexpo”

Vizita Alteței Sale Regale este încă un semn al recunoașterii eforturilor pe care România și românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului. Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiații ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii și produse de strictă necesitate, cât și un punct de informare în care pot primi îndrumare și protecție temporară din partea statului român”, a precizat Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

De asemenea, primarul general al Capitalei a adăugat că, în același context, ține să mulțumească personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul razboiului ca sa găsească cele mai bune soluții pentru cetățenii ucraineni ajunși la București.

Articolul precedentPostul de radio Europa FM împlinește 22 de ani
Articolul următorCNAIR: Lucrările de construcție a podului suspendat de la Brăila sunt accelerate
Jurnalist full-time / Pesimist part-time