Sursa: Facebook

Ludovic Orban, lider al partidului Forța Dreptei și candidat la prezidențiale, își critică contra-candidații.

Iar pentru mulți dintre cei 14 candidați Orban are și un apelativ: „iepuri”.

Opiniile lui Ludovic Orban au fost împărtășite publicului larg ieri, la B1 TV, acesta afirmând sus și tare că scopul „iepurilor” este unul singur: de a-l face pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, să câștige alegerile prezidențiale.

Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, ministră a Justiției în guvernele lui Dragnea, nu zic de Ciucă, care e cel mai mare iepure, și iepurele adevărat, Simion, care e prevăzut să intre în turul doi, să-l ajute pe Ciolacu să câștige, că altfel îi va fi foarte greu.

Misiunea lui Geoană în acest joc e foarte simplă. El nu poate să păstreze voturile PSD-iștilor, că PSD e un partid disciplinat și votanții PSD-iști votează candidatul PSD.

Misiunea lui Geoană e să rupă cât mai multe voturi din bazinul de centru, centru-dreapta, astfel încât să reducă șansele unui candidat autentic din bazinul de centru-dreapta să intre în turul 2. De fapt, să-l ajute pe Simion să intre în turul 2”, și-a explicat varianta Orban, pentru sursa citată.

Articolul precedentPrimarul din Ploiești, acuzat de trafic de influenţă, ultraj și purtare abuzivă
Articolul următor400 de milioane de euro, despăgubiri acordate fermierilor români afectați de seceta severă