Lovitura lui Tache

Pentru că slugarnicul ”cățelar” al generalului Pahonțu, după ce a condus ”ticăloșita” U.M. 0163 H, structura de contrainformații a Secțiunii de Siguranță Internă din cadrul serviciului de Pază și Protecție a ajuns acum să ”gireze” prezența pe listele electorale a Alianței pentru Unirea Românilor.

Și cât de mult a contat pretinsa expertiză contrainformativă a colonelului provenind, totuși, din rândurile Direcției Generale de Informații a Armatei s-a văzut prin ”acoperirea” adjunctului său.

Colonelul SPP care a condus la rândul său ”OPERATIVUL” SSI fiind impus pe un post pe deplin eligibil pe lista electorală a AUR. Bineînțeles, fără ca aparatul de partid care a tras în campanie împotriva ”sistemului ticăloșit” să aibă barem habar că ofițerii acoperiți ai generalului Pahonțu, coloneii Serviciului de Protecție și Pază, Dumitru Voroneanu și Felix Costel Dicu sunt cei care ”și dă-i și luptă” cu… sistemul din care fac parte!

Și uite cum, printre aleșii AUR se numără și colonelul Felix Costel Dicu. Cel care urmează să își preia mandatul de consilier local la Bragadiru, din partea partidului lui George Simion!

Un George Simion care, înainte de a își asuma ”defilarea” și în campania prezidențială cu ”sfetnici de taină” precum Voroneanu și Dicu ar trebui barem să știe cine sunt aceștia!

Și dacă ieri  a fost un ”fleac” să îl ”ciuruim” – strict contrainformativ, bineînțeles! – pe colonelul Voroneanu, astăzi este și mai simplu să îl documentăm pe fostul adjunct al acestuia din fruntea temutei SSI.

Astfel că, odată cu felicitările de rigoare pentru fostul turnător – la propriu și la figurat, insistăm! – de pe plaja specială din Olimp pentru succesul său electoral, îi informăm pe noii săi colegi de partid, ca și pe rivalii politici, cine este colonelul Felix Costel Dicu!

Nimeni altul decât cel documentat ca fiind șeful filajului ilegal efectuat asupra unor ofițeri pe deplin acoperiți ai Serviciului Român de Informații, aflați în exercitarea unor misiuni legale pe lângă Guvernul României!

Filajul ilegal efectuat la adresa ofițerilor SRI sub coordonarea colonelului Dicu fiind cu atât mai grav cu cât dovezile intrate în posesia noastră indică folosirea tehnicii de scanare facială donată de către structura omoloagă americană! În chiar această operațiune a cărei dezvăluire a dus la retragerea strategică, în politică, a fostului adjunct al lui Voroneanu de la SSI-ul SPP-ului!


Numai că, ghinion, ”băieții care nu uită și nu iartă” îi fac un ”pustiu de bine” alesului AUR, șeful filajului la SRI, colonelul acoperit Felix Costel Dicu. Cel atât de ”profi” încât i-a fost spart propriul WhatsApp! Tocmai în timpul operațiunii de spionare a ofițerilor SRI! Operațiune pe care o coordona personal, sub apelativul de ”Gigel Costel Motănel”…

Actualul consilier AUR, Felix Costel Dicu presându-i pe ofițerii SPP aflați la post în sediul Guvernului României să o fileze peste tot, din parcare și până la toaletă, pe o ”blondă de la SRI” pe care i se pusese pata! Pe persoană fizică sau la ordinul generalului Pahonțu, aproape că nici nu mai contează… Din moment ce folosirea ilegală a tehnicii americane ultramoderne de scanare facială pentru a satisface ”fanteziile” sau ”ordinele” murdare ale SSI-istului Felix Costel Dicu a dus la suspendarea acordării unei noi tranșe de tehnică. Una de care structurile antiteroriste aveau cu adevărat atâta nevoie.

Așa că, George Simion, cel puțin din postura de candidat al AUR la Președinția României, dacă nu și din cea de președinte al partidului, ai datoria de a îi întreba pe cei doi, Voroneanu Dumitru și Dicu Costel Felix, dacă sunt sau nu colonei pe deplin acoperiți ai Secțiunii de Siguranță Internă din cadrul SPP! Și dacă zic că nu, dăm drumul și la următorul calup de documentare. Numai că, de această dată, cea video!

În rest, Lucică, rămâne cum am stabilit. AMR 130…

Articol preluat din ASI-Romania

VIALovitura lu' Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentPSD&PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale
Articolul următorGeorge Tuță bagă spaima în directorii subordonatelor din Primăria Sectorului 1