Șefii Primăriei și ai CSM Ploiești continuă să ”îl țină în brațe” pe adjunctul Rădulescu, cel care își plătește datoriile personale din banii instituției! 

Și astăzi am încercat sa luăm un punct de vedere despre cele scrise în articolul ”Ploiești 2022 – Secretul succesului: ești slujbaș la stat iar Primăria îți plătește datoriile personale! Astăzi, Lucian Rădulescu” dar fără succes. Personajele principale au preferat sa ne acuze de fake news dar nu au avut decența să ne răspundă repetatelor apeluri telefonice.

Autoritățile din Ploiești refuză să reacționeze la noul scandal apărut la Clubul Sportiv Municipal. Am încercat să discutăm telefonic atât cu Daniel Nicodim, viceprimarul care are în atribuții Clubul Sportiv, cât și cu Donald Constantin, directorul CSM, și cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct. 
Niciunul dintre cei trei nu au găsit răgazul necesar nici pentru a răspunde la telefon, dar nici la mesajele primite pe whatsapp. Probabil sunt prea ocupați să gestioneze situația. 

În schimb, directorul interimar a găsit de cuviință să ne acuze de fake news pe un site obscur, fiind probabil prieten cu cel sau cei care îl gestionează. Îi invităm pe toți cei interesați să reacționeze măcar în scris la adresa de e-mail office_at_zin.ro dacă telefonic nu au avut timp, și îi asigurăm că le vom publica integral punctul de vedere!

Domnia sa neagă decizia instanței Tribunalului Prahova și vorbește despre faptul că sumele respective vor fi reținute din salariul directorului adjunct. Probabil că nu a citit motivarea instanței în dosarul respectiv în care se spune clar că reprezentanții CSM Ploiești au acționat ca apărători ai debitorului Lucian Rădulescu și au refuzat timp de vreo trei ani să pună în aplicare o poprire. 

Întrebările pe care doream să le adresăm celor trei reprezentanți ai Primăriei Ploiești și CSM Ploiești (toți plătiți din bani publici) sunt:

Pentru Daniel Nicodim, viceprimar al Ploieștiului:

– Cum comentați situația apărută la CSM Ploiești? 

– Cine este responsabil pentru procesele pierdute de CSM în ultimii ani și pentru sumele virate din conturile clubului către diverse persoane?

– Vor exista sancțiuni în acest caz în care se vorbește despre refuzul CSM de a pune în aplicare decizii ale instanțelor de judecată? 

Pentru Donald Constantin:

– Cum va fi afectat bugetul CSM Ploiești de această execuție? 

– Există vinovați pentru pierderea acestui proces? 

– Veți solicita demisia directorului adjunct pentru că a pus instituția într-o astfel de situație? 

Pentru Lucian Rădulescu

– Veți demisiona din funcția de director adjunct al CSM Ploiești?

– Este normal ca o instituție publică să fie obligată să plătească datoriile personale ale angajaților? 

Așteptăm răspunsurile celor trei, în scris pe adresa redacției, cât despre acuzațiile de fake news le transmitem că deciziile instanțelor de judecată nu se discută ci se pun în aplicare. 

VIAClaudiu ADAMESCU
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentEuropa caută soluții pentru continuarea importurilor de cereale din Ucraina
Articolul următorMinistrul Transporturilor anunță măsuri pentru reducerea numărului de accidente rutiere