Sursa: Facebook

Deși ne mai despart luni bune până la campania pentru alegerile prezidențiale și de alegeri, liderul AUR, George Simion, fură „un pic” startul.

Simion și-a anunțat deja un „plan” care îi poartă numele și i-a îndemnat pe toți cei care îl cred să i se alăture și să semneze un contract.

Iar ieri s-a format coadă în București acolo unde oamenii erau așteptați de George Simion și echipa. Că se puteau întâlni cu membrii AUR bucureștenii aflaseră de pe Facebook, unde se sublinia că cine vrea să beneficieze de cele „200 de măsuri din Planul Simion”, sunt așteptați „la Magazinul București, acolo unde vei putea semna și contractul pentru înscrierea în program”.

Sute de bucureșteni s-au înscris în PLANUL SIMION la deschiderea sediului de campanie de la Magazinul București
„Cel mai mare avantaj al acestui program de construcții de locuințe este faptul că banii rămân în țară și repornim economia românească”, a spus George Simion, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al României.

Bucureștenii vor putea semna contractul de înscriere în PLANUL SIMION zilnic la sediul de campanie de la Magazinul București (Bld. Ion C. Brătianu, Nr. 36) între orele 09:00 – 21:00. Ordinea de înscriere în Planul SIMION va fi și ordinea de prioritizare”, s-a „strigat” ieri pe Facebook.

Iar programul este detaliat, cum altfel, decât pe o platformă dedicată: planulsimion.ro. Unde, pentru început, sunt anunțate două proiecte cu priză la public – niciunul în atribuțiile unui președinte. Pe scurt, potrivit articolului 80 din Constituţia României „Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naționale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”.

Fără legătură cu cele de mai sus, Planul Simion e anunțat „apoteotic”: „Vrei o locuință la 35.000 de euro?” și „Vrei să îți refinanțezi creditul cu dobândă 0?”.

Iar în rest, dacă „vrei să vezi și alte măsuri din Planul Simion”, „Înscrie-te în Planul Simion” „sau vino la sediile AUR din țară și diaspora și semnează contractul”.

Articolul precedentMită la Brașov: un medic a fost prins în flagrant cu 200 de lei
Articolul următorMinistrul Câciu și gaura „sustenabilă” din buget