Sursă foto: Facebook/RAJA S.A.
Sursă foto: Facebook/RAJA S.A.

Începând cu săptămâna trecută, mai multe echipe din Constanța au început pregătirile necesare pentru lucrările planificate la Stația de Tratare și Pompare Palas.

Aceste noi lucrări vor consta în înlocuirea unor vane de legătură și realizarea unui by-pass.

Intervențiile sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL33 – “Reabilitare conducte aducțiune și magistrale, stații de pompare apă uzată și refulări aferente în municipiul Constanța” în valoare de aproape 76 mil. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM)

Remintim că, încă din luna septembrie a anului trecut, RAJA SA a făcut publică informarea cu privire la investițiile desfășurate de societate prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

În urma identificării unor probleme tehnice de către echipele RAJA în timpul pregătirilor pentru conectarea noilor investiții la sistemul centralizat de alimentare cu apă, lucrarea programată inițial să aibă loc între 28 martie 2023, ora 22.00 și 30 martie 2023, ora 15.00 a fost amânată pentru o dată ulterioară.

Cu toate acestea, reprezentanții societății constănțene au ținut să precizeze că noua dată va fi comunicată în cel mai scurt timp.

RAJA: ”Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor”, au transmis reprezentanții societății RAJA.

Articolul precedentIlfov: județul în care nepăsarea și indolența poluează mai mult decât gunoiul
Articolul următorCiolacu vrea o țară cu „patriotism economic”: „Au fost oameni care au distrus industria românească, capitalul românesc
Jurnalist full-time / Pesimist part-time