Foto: Facebook

Să se uite în oglindă, să vadă cum arată „un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe”, a răbufnit fosta primăriță Lia Olguța Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis.

Ieșirea fostului ministru al Muncii vine după criticile lui Iohannis la adresa PSD.

„Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie, ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţă de urgenţă dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ea răspunde acuzaţiilor preşedintelui referitoare la corupţia din PSD, invitându-l să se uite în oglindă.

„În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe judecătoreşti”, avfirmă fostul ministru, în prezent consilier al premierului. Peşedintele Klaus Iohannis a primit premiul „Garant al democraţiei”, la Gala PNL, spunând că a fost „mişcat” de primirea acestui premiu. În acest context, Iohannis a întrebat dacă România are neoie de un garant al democraţiei, el răspunzând: „Cred că da”. Preşedintele a spus că se ridică întrebarea „De ce are nevoie România de un garant al democraţiei, de ce avem nevoie să scoatem în evidenţă un demers de garantare a democraţiei?”. Dacă ajung oameni în conducerea unor mari partide care pun interesul personal deasura interesului partidului şi dacă acel partid ajunge la guvernare şi pune interesul propriu şi interesul liderilor partidului deasupra interesului românilor, atunci suntem în situaţia în care suntem acum şi probema se numeşte PSD, a afirmat Iohannis.

Articolul precedentTraian Băsescu menține suspansul în privința candidaturii la europarlamentare
Articolul următorExperiența mea la ora de religie. Preotul a tunat și-a fulgerat împotriva mea, umilindu-mă în fața întregii clase