Se subțiază rândurile în PSD, după ce parte din cei lăsați pe dinafară la funcții și-au dat demisiile, dezamăgiți de actuala agendă a partidului. Cei mai cunoscuți, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, au părăsit PSD aproape mână în mână, ceea ce l-a făcut pe fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, să își arate regretul. Totodată, Codrin Ștefănescu face un soi de previziuni, potrivit cărora din PSD vor pleca și alți membri, lăsând a se înțelege că acum partidul ar fi în buzunarul de la spate al președintelui Klaus Iohannis. Cum e PSD? Ca o casă.

A plecat Șerban Nicolae. A plecat Liviu Pleșoianu. Au fost goniți din casa lor și au plecat! Au plecat mulți, foarte mulți, veți afla zilele următoare. Acum are Johannis și PSD-ul lui. Cu Ciolacu și toată gașca sa de securistoizi în frunte! Pe toți! E deja proprietarul lor și a voturilor viitoare pentru partid! Vă asigur, însă, că starea asta nu este de durată! Pentru că, membrii și electoratul PSD, nu vor mai accepta trădarea și tura asta de alegeri!”, atrage atenția Codrin Ștefănescu, care anterior, într-o altă postare, scria negru pe alb:
Ciolacu vrea un PSD fără PSD-iști!”.

Articolul precedentTăriceanu explică mai clar de ce ar fi bune alegerile pe 6 decembrie, cu o analiză despre „slaba pregătire și incompetența” Guvernului
Articolul următorTăriceanu continuă explicațiile. Nu crede în guvern, dar crede în Covid:„Știm că virusul există și că trebuie să ne protejăm”