Schimbări necesare în Guvern, după ce Educația și Internele au rămas fără miniștri. Drept pentru care cei care sunt importanți în PSD caută persoanele potrivite pentru preluarea portofoliilor. Într-o ședință a Comitetului Executiv al PSD de astăzi urmează a se discuta propunerile de vicepremieri pe probleme economice și parteneriate strategice, precum și propunerile de miniștri. După această prima întâlnire, mâine se va stabili totul în cadrul Congresului.

Premierul Viorica Dăncilă, liderul PSD, a fost întrebată înainte de CEx cum vede viitorul ministru de la Educație, iar aceasta a promis că va povesti pe îndelete după CEx, însă și-a exprimat speranța ca acesta să fie „un om care să cunoască sistemul”.

Potrivit Știri pe Surse, Mihai Fifor ar fi favorit pentru a prelua mandatul de la Interne, unde este acum interimar, în timp ce pentru Educație ar fi în cărți Florian Lixandru – un apropiat al Ecaterinei Andronescu și susținut de senatorul PSD Liviu Pop. Un alt nume vehiculat pentru Educație a fost Radu Szekely, fost consilier al ministrului Ecaterina Andronescu.

Articolul precedentGabriela Firea numără clădirile care au fost consolidate în București de când e primar general
Articolul următorAvocatul Poporului, în contre cu primarul Capitalei: „Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar nu poate fi dispusă de către polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutieri”