Rareș Bogdan Foto: Facebook

Rareș Bogdan este e părere că un viitor parteneriat între PNL și USR, nu numai că n-ar fi exclus, ba chiar ar reprezenta o idee foarte bună. În opinia lui, a avea parteneri dispuși să-ți atragă atenția atunci când greșești nu poate fi decât un câștig pentru țară.

Reamintesc faptul că cei de la USR și-au manifestat deja dorința de a intra la guvernare cu prima ocazie posibilă.

„Vom fi într-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea României. Un parteneriat și la guvernare și în Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: „Noi suntem condamnați să guvernăm”

„Nu sunt tensiuni. Vorbesc zilnic cu Ludovic Orban, vorbesc cu colegii mei, cu miniștrii, sunt discuții normale pentru că vrem să performăm. Cum am gestionat criza sanitară sperăm să gestionăm și criza economică. Am vorbit cu colegul meu Cîțu și cifrele nu arată așa rău.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi înâmplat cu doamna Carmen Dan la Interne, cu doamna Pintea la Sănătate și cu doamna Dăncilă prim-ministru.

Faptul că PNL și-a asumat guvernarea este un lucru foarte bun. Sigur că costurile guvernării sunt foarte mari, dar am gestionată foarte bine.”, a declarat Rareș Bogdan.

Alegerile locale ar putea avea loc în ultima săptămână din luna septembrie, iar parlamentarele, pe data de 6 decembrie, dacă contextul epidemiologic permite organizarea scrutinului„, mai spune Rareș Bogdan.

Articolul precedentTătaru susține că n-ar avea nicio diferență de opinie cu Orban
Articolul următorMii de bucureșteni s-au înscris pentru a fi testați gratuit. Câte locuri mai sunt
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.