Victor Ponta

Victor Ponta atrage din nou atentia ca autoritatile nu fac nimic pentru a ajuta economia sa treaca cu bine peste aceasta perioada, iar sprijinul real oferit firmelor este inexistent. In stilul caracteristic, liderul Pro Romania arata ca pentru a depasi criza este nevoie de oameni pregatiti si implicati, nu de „mascarici” de genul Orban – Citu.

Guvernul Orban – Citu! Ce blestem pe Romania!

Guvernul Orban a ajutat doar firmele din afara Romaniei – pentru cele romanesti NU a facut nimic – pana vineri 17 Aprilie la ora 10 cand Florin Citu “El Fugitivo” a lansat programul pentru IMM uri aprobat de Uniunea Europeana (3 miliarde de euro pentru Romania – 24 miliarde Portugalia, 230 miliarde Spania samd)!

Programul a functionat de la ora 10 la ora 10.02/ dupa care s-a blocat! In loc sa vina in fata presei Florin Citu si sa spuna celebra fraza “onorata instanta – am fost un dobitoc” ; a venit si a spus ca niste hackers (dar cei care critica Guvernul – adica Ponta si Tariceanu) au atacat Platforma – si ca o se ne arate el vinovatii!!

A trecut o saptamana/ platforma pentru IMM urile romanesti nu functioneaza (desi fiecare zi inseamna enorm pentru salvarea acestora)/ nici nu ne-a prezentat Citu “dusmanii” care i-au atacat platforma ! Incompetenta se acopera cu Propaganda!!!

In 2012 nu reuseam sa ma lupt cu criza economica daca nu aveam langa mine un Ministru de Finante ca Florin Georgescu/ in 2020 mascariciul Ludovic Orban si-a luat la Finante un Ministru dupa chipul si asemanarea sa!

Ce blestem pe Romania!”, scrie Ponta.

Articolul precedentGabriela Firea despre redeschiderea scolilor: „Este, inca, foarte periculos! Virusul e printre noi!”
Articolul următorBăsescu avertizează că relaxarea anunțată după 15 mai este pripită. „Habar nu aveţi despre imaginea reală a infecţiei în structura populaţiei”