sondaj imas dragnea huiduit

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit la Madrid, unde a luat cuvântul la Congresul Socialiștilor europeni, familie politică la care este afiliat partidul de guvernământ din România.

Eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit vineri seara pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că „dreapta a distrus Europa”, „a distrus multe valori, speranțe, destine”, iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului.

„Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a strigat din sală eurodeputatul Ana Gomes către liderul PSD, potrivit Libertatea. Mesajul a fost transmis în spaniolă.

Nu este prima oară când socialista Ana Gomes a fost extrem de critică la adresa lui Liviu Dragnea și la adresa PSD, subliniind că partidul ar trebui exclus din rândul socialiștilor europeni, dacă va continua să fie capturat de oameni corupți, ca Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus în cadrul discursului său că a discutat cu Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene și critic constant al Guvernului, și a sugerat că ar fi lămurit lucrurile cu acesta. Potrivit Libertatea, în schimb, Timmermans nu a părut prea interesat de discursul în română al lui Dragnea, întrucât acesta nu a ascultat în căști traducerea și a stat mai mult pe telefon.

Articolul precedentMeciul Florea – Firea! Repriza a 8-a, pe spațiile verzi
Articolul următorPRO TV iese din grila Telekom. Grupul de televiziune pune presiune pe cabliști