Foto: Digi 24
Foto: Digi 24

Potrivit Ralucăi Turcan, din 26 noiembrie, România nu va mai avea bani de pensii și salarii.

Turcan a explicat afirmaţia, argumentând că fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii, în momentul în care s-a realizat rectificarea bugetară.

De asemenea, a ţinut să precizeze că Ministerul Muncii, minister pe care l-a condus, nu mai are bani pentru pensionari.

Raluca Turcan i-a cerut demisia lui Florin Cîțu: banii de pensii, jucaţi la poker

Raluca Turcan l-a acuzat pe Florin Cîțu că este dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că, din 26 noiembrie, nu mai sunt bani de pensii şi alocații.

Prim-vicepreședintele PNL a transmis un mesaj dur conducerii partidului: este nevoie ca Florin Cîțu să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere cu PSD, care s-au „milogit” la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine, arată G4 media.

În acelaşi context, Marcel Ciolacu i-a atras atenția lui Turcan că PSD a anunţat, încă de acum trei luni, că executivul va cunoaşte un deficit bugetar pentru finalul anului

Marcel Ciolacu vine cu asigurări, precizând, în cadrul conferinţei, că are încredere în faptul că noul ministru de la Finanțe va rezolva problema majorării pensiilor.

Prin urmare, liderul PSD a explicat că noul ministru de la Finanțe, Adrian Câciu, de la PSD, va rezolva situația cu care se confruntă pensionarii din România.

Noi v-am spus acum 3 luni și nu ne-ați crezut. Mâine, nominalizarea noastră la Finanțe se va vedea cu domnul Dan Vîlceanu, titularul de la Finanțe, cu tehnicul de la Finanțe și va stabili o rectificare bugetară pentru luni. Noi am spus de acum 3 luni că au fost luați bani de la pensii. Am văzut că această știre a ieșit de la doamna Turcan, dar când semnezi ca să ți se ia bani. Când ești ministru, faci ce trebuie pentru români, nu te plângi după”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderii PSD l-au numit astăzi, 22 noiembrie, pe Adrian Câciu în funcţia de ministru al Finanțelor. Câciu este economist fără funcție în partid, având studii economice.

De asemenea, cea mai mare parte a carierei sale a fost derulată în Ministerul Agriculturii și instituții subordonate.

Articolul precedentPSD a validat lista miniștrilor
Articolul următorSupercomul lui Ciuclea a obținut contractul de salubrizare la Cluj după ce Primăria lui Boc a respins toate ofertele celorlalte firme
Jurnalist full-time / Pesimist part-time